Відповіді міського голови Ужгорода на головні питання про останні резонансні події

Відповіді міського голови Ужгорода на головні питання про останні резонансні події
Ужгородський міський голова Богдан Андріїв після сьогоднішньої сесії відповів на питання журналістів, які стосувалися, в основному, резонансних подій, що напередодні відбувалися в міській раді.

 

Щодо проведення обшуків, то, за словами Богдана Євстафійовича, 25 січня, десь о12 годині, у міськраду прибули правоохоронці. «Мені розповіли, що проводитимуться слідчі дії, я їм надав всю необхідну інформацію, документи. Після цього я разом із іншими працівниками міської ради перебував на похороні колишнього міського голови Ужгорода Еміла Поповича», - відповів Богдан Андріїв на питання, що у міській раді на час проведення обшуків на місці нібито не було керівництва. Правоохоронці працювали у кабінеті радника, там не проводили обшук, а працювали з документами, зазначив міський голова.

Також він повідомив, що, за його інформацією, був проведений обшук у будинку та службовому кабінеті Іштвана Цапа.

Перший заступник міського голови Іштван Цап учора, 25 січня, офіційно перебував у відрядженні в Києві на засіданні комісії з питань встановлення тарифів на водопостачання та водовідведення у нашому місті разом із керівником комунального підприємства «Водоканал м. Ужгород» Станіславом Карташовим.

На запитання журналістів, чи буде відсторонено Іштвана Цапа від виконання обов’язків, Богдан Андріїв поінформував, що дослухається до правоохоронців. Також міський голова розповів, що за рекомендаціями правоохоронців сьогодні з порядку денного сесії було знято проект рішення про об’єкт на вулиці Собранецькій біля об'їзної.

Фото Юрія Чудлая 

 

26 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів