У "Доміоні" "Більш, ніж кохання"

Вони притягували один одного як магніт. Емілі й Олівер були створені один для одного. Але, для того, щоб це зрозуміти їм знадобилися роки. Але чи будуть вони разом?

 

Олівер (Ештон Катчер) і Емілі (Аманда Піт) познайомилися в літаку, що летів у Нью-Йорк, ? точніше, у його туалеті. Швидкий секс в кабінці, ще нічого не значить. Це, як сказала Емілі, навіть не привід познайомиться. Але завдяки примхам долі ці дво? зіштовхуються один з одним буквально на наступний ранок. ? у таких зустрічах-розставаннях наші герої проводять сім довгих років.

Якщо на початку своїх відносин вони були сповнені юнацького максималізму, райдужних планів і амбіцій, то до фіналу фільму це вже дорослі люди. З віком Олівер і Емілі розуміють, що їхні відносини значать для них набагато більше, ніж вони намагаються показати?

Комедія "Більше, ніж любов" свіжа сво?ю реалістичністю. На відміну від більшості інших романтичних комедій, відносини героїв у ній цілком правдоподібні. Незважаючи на те, що з ідеї, яка лежить в основі фільму, можна було б зробити психологічну драму про перепетії людських вза?мин, режисер Найджел Коул обмежився жанром комедії.

[b]Жанр: романтична комедія
Студія: Walt Disney Pictures
Режисер: Найджин Коуп
У ролях: Ештон Катчер, Аманда Піт
Сайт: http://alotlikelove.movies.go.com/
Рейтинг редакції:
Тривалість: 92 хв. [/b]

 

11 липня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів