«Карпати» перед «Галичанкою» візьмуть участь у турнірі в Угорщині

«Карпати» перед «Галичанкою» візьмуть участь у турнірі в Угорщині
Сьогодні, 28 січня гандболістки ужгородських «Карпат» відправилися до Угорщини, де проведуть декілька поєдинків, в рамках товариського турніру в Хойдунанаші.

 

«Цей турнір стане чудовою можливістю в бою оцінити теперішній стан команди, та дати молодим гравцям більше ігрової практики, - розповів наставник ужгородок, Борис Петровський. - Ми зможемо відпрацювати як захист, так і напад, оскільки ці матчі стануть завершальним етапом перед домашніми матчами проти львівської Галичанки, які відбудуться вже наступних вихідних, а далі вже на нас чекає важка дорога в Швейцарію, де 11 та 12 лютого ми зіграємо проти команди LK Zug, в рамках Кубку Виклику. На матчі із нами їдуть 12 гравчинь, а молодші поїхали до Кішварди, де також проходить товариський турнір, серед карпатівок в складі команди СДЮШОР Карпати гратимуть Катерина Шеламова, Катерина Купчак та Анастасія Петровська."

Сьогодні на ужгородок чекає матч проти команди із Хойдунанаша, о 17:45, а завтра одразу два поєдинка. Перший проти команди із Сентіштвана, о 10:30, а другий о 15:15 проти Орошгази.

 

28 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів