Колишній головний поліцейський Закарпаття - серед реальних претендентів на посаду глави Нацполіції

Колишній головний поліцейський Закарпаття - серед реальних претендентів на посаду  глави Нацполіції
Надзвичайно фаховий опер - кажуть про нього

 

Радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк назвав чотирьох кандидатів на посаду глави Нацполіції, яких вважає гідними очолити відомство

Про це він повідомив в ефірі Еспресо.TV.

"Я все-таки вважаю, що є там у нас чотири претенденти реальних, на моє глибоке переконання, за яких сьогодні можемо говорити, що вони достойні обійняти цю посаду (глави Нацполіції, - ред.)", - зазначив Шкіряк.

Першим він назвав В'ячеслава Аброськіна, якого бачив неодноразово на передовій, і який, на думку Шкіряка, показав надзвичайну ефективність роботи у Донецькій області, де зараз, фактично, йде війна.

"Це і Сергій Князєв, який, до речі, свого часу був заступником у Донецькому главку, який і на передовій, і надзвичайно фаховий опер, який сьогодні керує карним розшуком, який показав дуже хороший результат у Закарпатській області в Рівненській області - згадайте, яка вакханалія була з бурштином. Після його приходу ви пам'ятаєте арешти, в тому числі і правоохоронців", - наголосив радник глави МВС.

Гідним посади глави Нацполіції він вважає і Дмитра Головіна - саме він керував карним розшуком, який давав ефективні результати, і сьогодні показує ефективність роботи на посаді очільника Одеської обласної поліції, зазначив Шкіряк.

"Костянтин Бушуєв, нинішній заступник глави Національної поліції, також досить фаховий, досвідчений і професійний поліціянт", - додав радник глави МВС.

 

28 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів