Комунальні служби Ужгорода сьогодні можуть ускладнити життя водіям і пішоходам

Комунальні служби Ужгорода сьогодні можуть ускладнити життя водіям і пішоходам
КП «Водоканал м. Ужгород» повідомляє, що сьогодні, 1 лютого, працівники продовжують аварійно-ремонтні роботи на водогоні на вулиці Мукачівській, в районі будинку №76.

 

У зв’язку з цим, тимчасово, на період проведення робіт, перекрито проїзд по вулиці Мукачівській на відрізку від повороту на вулицю Робочу та до переїзду. Прохання до водіїв заздалегідь планувати свій маршрут, враховуючи дану інформацію.

Також сьогодні працівники водоканалу проводять аварійно-ремонтні роботи на перехресті вулиць Дендеші – Данила Галицького. Тому, на період проведення робіт, буде ускладнено автомобільний рух на цій ділянці дороги і водіїв просять бути обережними. Обмеження дорожнього руху будуть зняті одразу ж після завершення робіт.

Працівники комунального підприємства КШЕП сьогодні в центрі Ужгорода та на всіх основних вулицях прочищають зливову каналізацію. У центрі міста їм допомагають робітники фірми «АВЕ-Ужгород».

Підприємство «Закарпателектробуд» відновлює мережі вуличного освітлення на вулицях Ф. Потушняка (Благоєва), Шахтарів, Тімірязєва, Володимирській, Говорова, Донського, площі Егана. 

На вулиці Тихій продовжують монтаж нової лінії. Також сьогодні працівники «Закарпателектробуду» ремонтують флагшток на площі Народній.

Також нагадуємо, що на вулиці Мукачівській знову перекрито автомобільний рух у зв'язку з аварійними роботами.

За матеріалами прес-служби міської ради Ужгорода

 

01 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів