Отруєння в дитсадку на Мукачівщині: нездужання спостерігалося у 12 дітей

Отруєння в дитсадку на Мукачівщині: нездужання спостерігалося у 12 дітей
Інцидент трапився минулого тижня у селі Шенборн, що на Мукачівщині. Роботу дитсадка призупинено.

 

Про отруєння понад 10 дітей у дошкільному закладі на Мукачівщині повідомили мешканці села Шенборн. З їх слів у маленьких вихованців дитсадка спостерігалася нудота, блювота та підвищення температури.

Ситуацію щодо отруєння дітей у дитсадку прокоментував очільник Мукачівської РДА Сергій Гайдай. З його слів інцидент й справді мав місце. У даному садочку з 18 вихованців незначне нездужання спостерігалося у 12 дітей, в двох діточок також із підвищенням температури до 37.2.

"На щастя - нічого серйозного. Всім діткам надали допомогу та зробили необхідні щеплення. Була підозра, що це ГРВІ, різновид грипу або харчове отруєння. По факту, на вечір неділі в дітей вже не було жодних симтомів нездужання. Водночас, спеціалістами зроблено проби води та продуктів харчування для проведення відповідних аналізів. Також перевірять і працівників закладу. Результати аналізів будуть готові вже завтра, 2 лютого, а до тих пір роботу садочка призупинено. За попередньою інформацією нездужання дітей спричинено недостатньою термічною обробкою м’ясопродуктів", - зазначив Сергій Гайдай.

Також Гайдай зауважив, що після отримання результатів аналізів, зроблених у закладі, буде повідомлено остаточну причину отруєння дітей.

Голос Карпат

 

01 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів