Перед тим, як іти у президенти, Ющенко поїхав за благословенням

День напередодні офіційного висування на посаду президента Віктор Ющенко провів у рідному селі Хоружівка, що на Сумщині. Цього разу він приїхав спеціально для того, щоб отримати материнське благословення на змагання за посаду президента.

 

До батьківської хати Ющенко завітав з усі?ю родиною - із дружиною, п'ятьма дітьми, онукою, братом і племінниками, повідомля? його прес-служба.

Віктор Ющенко відвідав ранкову службу в храмі Андрія Первозванного, який було відбудовано за допомоги родини Ющенків. Після служби сім'я побувала на могилі батька Віктора Ющенка, Андрія Андрійовича, і потім зібралася за столом на подвір'ї батьківської хати. Мама з хлібом і старим рушником, вишитим ще її матір'ю, благословила сина на велику справу.

"Хай Господь допомага? тобі в добрих ділах", - сказала 85-річна Варвара Тимофіївна, перехрестивши Віктора .

Після обіду в родинному колі Віктор Ющенко зустрівся з односельцями.
"Я хочу, щоб ми пишалися сво?ю Україною, щоб вона була заможною, щасливою. ? я вірю, що з Божою поміччю ми досягнемо ці?ї високої мети", - сказав лідер "Нашої України".

Він також підкреслив, що "соромно жити в такій Україні, якою вона стала зараз". За словами Віктора Ющенка, Україна перетворилася на державу бідних, і тому перше питання, яке сьогодні ма? вирішуватися - це саме питання подолання бідності та підвищення добробуту.

Як відомо, 3 липня в Україні почалася президентська кампанія. Раніше, Ющенко заявив, що йтиме на вибори самовисуванням. Мітинг на його підтримку відбудеться 4 липня на Співочому полі в Ки?ві.

 

04 липня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів