На ці вихідні в Карпатах буде небезпечно: автомобілістам і туристам варто двічі подумати!

На ці вихідні в Карпатах буде небезпечно: автомобілістам і туристам варто двічі подумати!
Укравтодор закликає утриматися від поїздок на Закарпаття на вихідні

 

У Карпатах та на Закарпатті можливі сильні опади, пориви вітру 15-20 м/с. Вночі та вранці по всій території Україні, окрім північних областей − туман, видимість 200-500 м.

Також у горах Карпат оголошується значний (3-й) рiвень лавинної небезпеки. У Закарпатській області iснує загроза зсувiв снiгу на дороги, інформують у прес-службі Автомобільних доріг України.

Рятувальники закликають водіїв бути уважними та обережними за кермом.

«Дотримуйтесь неухильно правил дорожнього руху, не перевищуйте допустиму швидкість і не виконуйте ризикованих маневрів.  Варто відмовитися від поїздок пасажирам з дітьми та екскурсійним автобусам. Краще попередити винекнення надзвичайних ситуацій», – йдеться у повідомленні.

Мандруючим на Закарпаття, потрібно взяти до уваги, що у зв’язку з підвищенням температури повітря до плюсових позначок та дощу стався перелив води висотою близько 20 см через дорогу місцевого значення О-071001 Свалява – Мукачеве, в с. Пасіка Свалявського р.-ну. Через загрозу подальшого підтоплення приватних будинків у с. Пасіка, органами місцевої влади здійснюються заходи по влаштуванню загороджень мішків з піском на зазначеній дорозі, через що  рух по а/д Свалява – Мукачеве перекрито для транспорту. Об’їзд здійснюється по а/д М-06, яка проходить паралельно.

Також надвечір 2 лютого стався перелив води висотою 20 см та шириною близько 50 см на автодорозі М-06 Київ – Чоп, біля с. Голубине Свалявського р.-ну. Рух транспорту не припинили і регулюється Нацполіцією.

За матеріалами Твоє місто

 

03 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів