На фестивалі «Ужгородська палачінта» розігруватимуть сертифікат на 10 тисяч гривень

На фестивалі «Ужгородська палачінта» розігруватимуть сертифікат на 10 тисяч гривень
11-12 лютого вже увосьме в Ужгороді пройде кулінарний фестиваль «Ужгородська палачінта».

 

У програмі передбачено веселі народні гуляння, концертна програма, розваги та конкурси, дегустації млинців, напоїв та меду і ще багато-багато цікавого.

Також фестиваль матиме благодійне направлення. Разом з Рухом підтримки закарпатських військових готуються заходи по збору коштів для потреб армії, а підприємці віддадуть на ці цілі частину виручки.

Долучилася до проведення свята і  компанія ТМ «Nобілекс» – на фестивалі відбудеться розіграш цікавих подарунків, а головним призом стане сертифікат на придбання продукції заводу віконних конструкцій ТМ «Nобілекс» на суму 10 тисяч гривень.*

«Ужгород – туристичне містечко, з багатими кулінарними традиціями та талановитими людьми. Саме тому ми вирішили долучитися до проведення фестивалю та підтримали чудову ідею організаторів – зібрати мешканців та гостей міста навколо смачної та цікавої «Ужгородської палачінти», – каже генеральний директор ТОВ «Стеклолюкс-Ужгород» ТМ Nобілекс Андрій Півень.

Відтак, щоб взяти участь у конкурсі необхідно:

1. Підписатись на сторінку Ужгородська Палачінта та на сторінку Вікна та двері “Nобілекс” у Фейсбуці

2. Натиснути «лайк» та зробити репост афіші

3. Прийти ОСОБИСТО на розіграш 12 лютого о 16:00 у Боздошський парк

Довідково:

“Ужгородська ПАЛАЧІНТА” — це гастрономічний фестиваль з різноманітною культурною та розважальною програмою, що поєднує українські і закарпатські традиції та сучасні тенденції. Назва фестивалю — «палачінта» (від угорськ. «palacsinta»), що на закарпатському діалекті означає «млинець».

* Продукція ТМ Nобілекс (вікна / двері / балконні блоки) може бути замовлена на загальну суму, що дорівнює гривневому еквіваленту 10 000,00 грн. в офісах та представництвах ТМ Nобілекс.

За умовами акції подарунок (продукція ТМ Nобілекс ) не може бути видана у грошовому еквіваленті та обміну й поверненню не підлягає.

 

03 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів