Наші спортсмени на Універсіаді здобули золоті медалі: закарпатці стартували у гігантському слаломі

фінішує Надія Белкіна
фінішує Надія Белкіна
Україна здобуває дві золоті нагороди на Універсіаді

 

3-4 лютого на Зимовій Універсіаді в казахському Алмати українські спортсмени виборють золоті нагороди. Біатлоністка Надія Белкіна в 10-кілометровій гонці переслідування стала переможницею 3 лютого, а сьогодні пара Максим Микитин та Олександра Назарова перемогли в фігурному катанні в дисципліні танці на льоду.

До слова в Н.Белкіної – це вже друга медаль, раніше вона вже здобула бронзову нагороду в індивідуальних змаганнях на 15 км. Дві срібні медалі принесли Україні наша землячка Аннамарі Данча та біатлоністка Яна Боднар. Ще дві бронзи на рахунку сноубордиста Олександра Белінського.

В загальнокомандному заліку країн-медалістів Україна посідає 8 сходинку. Лідирує Росія з 43 медалями різного ґатунку (16-золотих, 18-срібних, 9 бронзових).

Стартували сьогодні, 4 лютого на Універсіаді  й закарпатські гірськолижники в дисципліні гігантський слалом. Ігор Гам фінішував з 62-м результатом, 63-е місце посів Тарас Ковбаснюк.  На жаль, у другій спробі не фінішував Левко Цібеленко.

Нагадаємо, що 6 лютого в кваліфікаційних змаганнях в новій для себе дисципліні – фрістайлі скі-кросі дебютуватимуть Ігор Гам та Тарас Ковбаснюк. Тож побажаємо їм успіху.

За матеріалами Романа СЕНИШИНА.

 

04 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів