Чергова спроба контрабанди цигарок на закарпатському кордоні закінчилась вилученням автомобіля і "товару"

Чергова спроба контрабанди цигарок на закарпатському кордоні закінчилась вилученням автомобіля і "товару"
Закарпатські митники виявили у паливному баку 700 пачок цигарок

 

Сьогодні, 5 лютого 2017 року, на митному посту «Тиса» викрито спробу незаконного переміщення 700 пачок сигарет. Товар був захований у конструктивних порожнинах автомобіля, а саме в середині паливного баку.

Водій легкового автомобіля «MERCEDES-BEENZ», громадянин України, намагався незаконно вивезти до Угорщини сигарети смугою руху «зелений» коридор.

Під час митного контролю у працівників митниці виникла підозра щодо переміщення прихованих від митного контролю товарів. Автомобіль скерували у спеціально відведене місце, де оглядова група митників і прикордонників виявила 700 пачок сигарет з фільтром без марок акцизного збору України.

Так, громадянин вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням засобів або способів, що утруднюють виявлення таких товарів. За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Цигарки та автомобіль 2000 року випуску вилучено. Вартість автомобіля понад 67 тис грн, а вартість тютюнових виробів буде встановлено додатково. Справу скерують до суду, який і визначить покарання.

 ДФС у Закарпатській області

 

05 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів