Завтра на Закарпатті починається реєстрація на ЗНО

Завтра на Закарпатті починається реєстрація на ЗНО
Реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2017 року розпочнеться о 10.00 годині 6 лютого і триватиме до 17 березня.

 

Для випускників 2017 року першим обов’язковим предметом для ЗНО є українська мова та література.

Другий потрібно обрати з двох можливих: математика та історія України.

Третій вибирається із переліку предметів, з яких буде проводитися тестування у 2017 році: математика, історія України, іспанська, французька, німецька, російська, англійська мови, біологія, географія, фізика, хімія.

Четвертий предмет не є обов’язковим, але може виявится необхідним для вступу до обраного вищого навчального закладу. Його теж слід вибирати із переліку: математика, історія України, іспанська, французька, німецька, російська, англійська мови, біологія, географія, фізика, хімія.

Таким чином, випускник зможе скласти ЗНО і з історії України, і з математики, якщо це необхідно для вступу на вибрані ним спеціальності у ВНЗ.

Приймальна комісія ДВНЗ "УжНУ" рекомендує майбутнім вступникам перед реєстрацією ознайомитися з додатком 5 до Правил прийому - Перелік конкурсних предметів у сертифікаті Українського центру оцінювання якості освіти (вступних екзаменів, творчих конкурсів), вагові коефіцієнти, де подано перелік тих предметів, ЗНО з яких необхідне для вступу на відповідні спеціальності саме у ДВНЗ "УжНУ".

Про процедуру реєстрації можна довідатися на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти (testportal.gov.ua) або звернувшись до пункту реєстрації, перелік яких буде розміщено на цьому ж порталі. 

Під час вступу до вищих навчальних закладів прийматимуться сертифікати ЗНО 2016 та 2017 років.

Випускники минулих років обов’язково мають складати ЗНО лише з української мови та літератури. Інші три предмети – на їхній вибір.

Звертаємо увагу на те, що спільним наказом МОН та МОЗ  України «Деякі питання участі в зовнішньому незалежному оцінюванні та вступних іспитах осіб, які мають певні захворювання та/або патологічні стани, інвалідність», затверджено Перелік захворювань та патологічних станів, що можуть бути перешкодою для проходження зовнішнього незалежного оцінювання, Перелік особливих умов, що створюються для таких осіб тощо.

За інформацією Приймальної комісії ДВНЗ "УжНУ"

 

05 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів