Чому мовчать фігуранти скандалу в готелі «Закарпаття»

Чому мовчать фігуранти скандалу в готелі «Закарпаття»
Протягом двох тижнів обидві сторони інциденту ніби води в рот набрали

 

20 січня ми публікували досить скандальне повідомлення прес-служби ПАТ «Закарпаттяобленерго». Йшлося про те, що енергетики виявили факт значної розбіжності між показниками технічних обліків обленерго і лічильниками готелю «Інтурист-Закарпаття». Але коли співробітник «Закарпаттяобленерго» проводив ревізію, він виявив пристрій, за допомогою якого зупиняли лічильник і, отже, без обліку споживали електроенергію. Простіше кажучи – крали.

При цьому на керівника Служби економічної безпеки Володимира Фараджана було скоєно напад, його побили так, що він був госпіталізований. В офіційному повідомленні названо й ім’я нападника – Павло Маєрчик.

«Подробиці про розвиток подій і стан потерпілого повідомимо додатково», – говорилося в кінці повідомлення прес-служби ПАТ «Закарпаттяобленерго».

Отже, минуло два тижні. Термін цілком достатній, щоб правоохоронці змогли розібратися в цій скандальній справі. Але в інформаційному полі більше не з’являлося жодного повідомлення. Ніяких обіцяних подробиць ні про розвиток подій, ні про здоров’я постраждалого. А тому виникають цілком резонні запитання. Якщо події, описані в повідомленні прес-служби ПАТ «Закарпаттяобленерго», мали місце, то:

  • Де подальші дії енергетиків?
  • Чи подав до суду на кривдника побитий Володимир Фараджан?
  • Чи заведено кримінальну справу проти «Інтурист-Закарпаття» за фактом крадіжки електроенергії? Хоча б позовну заяву до суду  вже подано?

Якщо ж повідомлення прес-служби ПАТ «Закарпаттяобленерго» неправдиве, то:

  • Де «благородне обурення» і офіційне спростування з боку власників готелю?
  • Де позов звинуваченого в побитті Павла Маєрчика про захист своєї репутації, честі та гідності?

Ні-чо-го! А раз так, то можна з високою часткою ймовірності припустити, що весь цей скандал намагаються замовчати, зам’яти і потихеньку «спустити на тормозах». Як кажуть в народі, «повирішувати». Але тоді стає цікаво: хто цим займається і за який «інтерес»? Та й взагалі: невже у нас, на Закарпатті, сонце світить не для всіх однаково?

За матеріалами Т.Т. Макарова, KorzoNews

 

08 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів