Велику колекцію маленьких речей представили на виставці у Виноградові

Велику колекцію маленьких речей представили на виставці у Виноградові
У залі районного історичного музею місцева художниця і поетеса Валентина Костьо представила понад дві з половиною сотні різноманітних ужиткових речей і сувенірів малих розмірів.

 

Тут і чорнильниця зі шкільних років колекціонери, мініатюрні збірочки, вироби з глини, фарфору, дерева… Є навіть камінець дивовижної форми у вигляді сердечка з берега річки.

- Це Тиса подарувала мені своє серце,- жартома розповідає Валентина Костьо. – А взагалі всі ці речі супроводжували мене продовж життя, тому вони дорогі мені. Зараз я просто вийняла їх із ящика і принесла на виставку.

Цим неординарним заходом авторка прагне переконати глядача, що жити треба цікаво. Адже довкола нас багато дивовижних речей, якими послуговуємося і які стають частинкою нашого життя.

Виставка малих речей у Виноградівському історичному музеї проходить у рамках проекту «Міні-музей у музеї», триватиме вона до кінця лютого.

Презентація цікавих дрібниць пройшла вчора за участі місцевої творчої інтелігенції, представників культури та вихованців дитячої школи мистецтв ім. Бели Бартока.

За матеріалами Закарпаття онлайн

 

09 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів