Футзальна першість Закарпаття завершилась перемогою мукачівського "Алекса"

Футзальна першість Закарпаття завершилась перемогою мукачівського "Алекса"
У четвер, 9 лютого в ужгородському спорткомплексі «Юність» відбулася фінальна частина чемпіонату Закарпаття з футзалу.

 

Найсильніший квартет учасників – ФК «JJ» (Виноградів), ФК «Севлюш» (Виноградів), «Алекс» (Мукачево), «Мункач» (Мукачево) у півфіналах визначали, хто боротиметься за перше місце.

У заключній стадії дві виноградівські команди боролися за бронзу – «Севлюш» зумів здолати своїх земляків з рахунком 6:5. А вже фінал вийшов мукачівський . І тут досвід зіграв ключову роль, незважаючи на травму основного воротаря, якого в заключному поєдинку змінив Володимир Бабич колектив «Алекса» зумів диктувати свої умови гри на футзальному майданчику.

З рахунком 5:3 футзальним чемпіоном області стає мукачівський «Алекс».

Після фінального матчу визначили кращих у різних номінаціях: «Кращий воротар» дістався кіперу «Мункача» - Володимиру Дядюку, «Кращий нападник» отримав гравець «Алекса» Анатолій Нурієв, «Кращий захисник» - представник «JJ» Олег Більда, «Кращий півзахисник» - Віталій Чийпеш («Севлюш»).

Командам були вручені грамоти, а призерам дісталися кубки та медалі.

Про цілі та завдання, які ставили перед командою «Мункач» розповів спортивний директор команди Дьордь Короловській:

- У цих змаганнях не ставив цілі перед хлопцями боротися за якісь місця. Головна анша мета – це виховувати футболістів. Цей турнір для нас важливий з двох причин: з тренувального процесу через цей турнір ми «затягнули» хлопців у змагальний процес, по-друге одна з наших тактик – це грати в тримання м’яча на малій площі. Саме в футзалі ці навики можна напрацювати й потім перенести в великий футбол. У цих змаганнях ми зустрічалися з новими командами, тож дуже добре, що наша молодь зустрічалася з ними. Те, що ми дійшли до фіналу – заслуга наших креативних футболістів.

За матеріалами Романа СЕНИШИНА.

 

10 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів