Змагання та фестивалі: куди піти насиченими вихідними на Закарпатті

Змагання та фестивалі: куди піти насиченими вихідними на Закарпатті
Ці вихідні обіцяють бути насиченими на культурні та спортивні події. Окрім згаданого вже міжнародного хокейного турніру, відбудеться також Всеукраїнський дитячий турнір з тенісу та відкритий чемпіонат Ужгорода з шидокан карате серед дітей та юнаків. 

 

В суботу 11 лютого ужгородців запрошують посмакувати солодкими та солоними млинцями на 8-му фестивалі «Ужгородська Палачінта». У програмі: народні гуляння, концертна програма, веселі розваги та конкурси, призи для сміливців, що вилізуть на стовп та традиційні закарпатські страви. 

Цього ж дня у селі Геча Берегівського району відбудеться традиційний фестиваль різників, де змагаються у вправності та майстерності заколювання свиней. Під час заходу гостей частуватимуть стравами зі свіжої свинини. 

У неділю, 12 лютого о 14-ій усіх ужгородців та гостей міста запрошують ОБІЙМАТИСЯ. На площі Театральній відбудеться Всеукраїнський флешмоб до дня обіймів. Організатори планують встановити національний рекорд України. 

А в приміщенні атріуму Закарпатської ОДА о 15-ій годині розпочнеться урочисте нагородження та гала-концерт переможців конкурсу мистецтв Станкович-фест. А от синоптики обіцяють до всього ще й гарну погоду – протягом наступних двох днів опадів не буде. Тож приємних вам вихідних!

Закарпатська філія ПАТ НСТУ Тиса-1 -оновлений-

 

10 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів