Гандбол: «Карпати» поступаються в першому єврокубковому матчі

Гандбол: «Карпати» поступаються в першому єврокубковому матчі
В першому матчі 1/16 Кубку Виклику ужгородські «Карпати» зазнали поразки від швейцарського LK Zug - 29:25.

 

І хоча розпочали закарпатки впевненіше, забили першими два голи, але втримати перевагу на довго не вдалось. Господарки швидко наздогнали суперниць і йши м'яч в м'яч першу десятихвилику, а далі через не реалізацію своїх моментів та шпарини в захисті Карпат, пішли у відрив. Перша половина гри завершилась на користь швейцарок, 17:13.

В другій половині зустрічі команди продовжували інтенсивно обмінюватись голами, кращим снайпером в складі карпатівок стала Ірина Компанієць, проте ужгородки частіше помилялись в атаці і не підбирали м'ячі, котрі Ірина Яблонська-Бобаль відбивала після стрімких атак гандболісток із Цуга. Все це призвело до поразки, але чотири м'ячі не така вже і страшна цифра.

Оскільки згадуючи минулорічні матчі в рамках Кубку Виклику, наші гравчині поступились македонському Вардару джуніор на виїзді в 3 голи, а в домашньому поєдинку впевнено здолали суперниць із більш ніж впевненим відривом в 11 голів, тому для підопічних Бориса Петровського завтрашній "домашній" матч, який також вони проведуть в Швейцарії, буде більш вдалим.

Роман Сенишин

 

12 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів