Міжгірщині потрібен логотип – кожен може взяти участь в конкурсі

Міжгірщині потрібен логотип – кожен може взяти участь в конкурсі
Маючи різноманітну природну обдарованість та інші принади, район останніми роками впевнено обрав курс розвитку туристичної індустрії.

 

Зрозуміло, за цієї обставини Міжгірщині необхідно мати і свій логотип, щоб потужніше дати про себе знати у даній сфері, масовіше привабити любителів туристів. З цього приводу головою РДА В. І. Худинцем видано розпорядження “Про утворення комісії з підготовки і проведення конкурсу на кращий туристичний бренд Міжгірського району”. Вже відбулося перше організаційне засідання уповноважених. М

отив заснування логотипу пов’язаний не лише з популяризацією туристичного потенціалу краю на вітчизняному та міжнародному просторі, емблема, образно кажучи, повинна стати дороговказом Міжгірщини: слугувати під час проведення культурно-масових подій, зокрема, традиційних фестивалів, які традиційно відбуваються у закарпатській глибинці, на ярмарках-виставках. З положенням конкурсу можна ознайомитися на сайті Міжгірської РДА. Довідки можна отримати і за тел.: 2-14-35 або 2-15-88.

Конкурсні роботи подаються на розгляд у друкованому вигляді за електронною адресою райдержадміністрації з 10 лютого по 10 квітня. Вони можуть представлені на суд комісії і у кількох варіантах, індивідуально чи колективно, незалежно від віку його учасників і місцем проживання.

Василь ПИЛИПЧИНЕЦЬ

Джерело: goloskarpat.info

 

12 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів