"Урожайним" для поліції виявилось поле мукачівки: відловили і злодія, і наркомана з саморобною зброєю

"Урожайним" для поліції виявилось поле мукачівки: відловили і злодія, і наркомана з саморобною зброєю
У неділю, 12 лютого, близько 15:00, один з екіпажів патрульної поліції отримав виклик про конфлікт в м. Мукачево на вулиці Пивоварній, біля бару.

 

За вказаною адресою заявниця  повідомила, що з її поля невідомі особи намагаються викрасти близько одної тони кукурудзи.

На місці події патрульні виявили невідому особу, на яку безпосередньо вказала заявниця. У діях цього громадянина полісмени вбачають ознаки кримінальне правопорушення, передбачене ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Разом з тим, поряд з місцем події було виявлено ще одного невідомого чоловіка. Поліцейські прийняли рішення провести поверхневу перевірку підозрілої особи, після чого вказаний чоловік почав стрімко тікати.

Спільно з іншим екіпажем патрульної поліції, який прибув на допомогу колегам втікача було затримано. При перевірці у нього було виявлено саморобний вогнепальний пристрій для відстрілу патронів та 4 набої до нього, а також речовину рослинного походження зеленого кольору, ззовні схожу на марихуану.В діях вищевказаного порушника полісмени вбачають ознаки злочину, передбаченого ст.ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та 263 ККУ (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

На місце події патрульними було викликано слідчо-оперативну групу Мукачівського районного відділу поліції, повідомили Закарпаття онлайн в Управлінні патрульної поліції Ужгорода і Мукчева.

 

13 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів