Угорські контрабандисти влаштували на закарпатському кордоні вестерн з втечами і переслідуванням

Угорські контрабандисти влаштували на закарпатському кордоні вестерн з втечами і переслідуванням
На Закарпатті втікаючи від прикордонників тютюновий контрабандист пробив чотири колеса, а також пошкодив лобове скло та бокове дзеркало свого авто

 

Учора в пункті пропуску «Вилок» прикордонники Мукачівського загону   запобігли спробі незаконного переміщення через кордон тютюнових виробів. Відпрацьовуючи оперативну інформацію щодо можливого незаконного переміщення через кордон тютюнових виробів, прикордонниками було ініційовано виведення із загального потоку двох автомобілів  марки Ауді та Мерседес. Вказаними авто на виїзд з України прямували  громадяни Угорщини.

Під час здійснення поглибленого огляду автомобіля марки «Ауді», прикордонники спільно з митниками виявили в колесах транспортного засобу 1160 пачок сигарет   «Ротманс» з акцизною маркою України. Виявлені сигарети та авто іноземця вилучили встановленим порядком. Сума оцінки вилучених сигарет склала 22 тисячі гривень, авто оцінено майже у 81 тисячу гривень.

Після огляду та вилучення транспортного засобу «Ауді», до боксу поглибленого огляду було запропоновано заїхати водію автомобіля «Мерседес». За кермом вказаного авто перебував 26-річний громадянин Угорщини. Чоловік проігнорував законну вимогу правоохоронців та, здійснивши різкий розворот автомобілем, спробував втекти з пункту пропуску  в напрямку України.

Прикордонники негайно здійснили заходи з примусової зупинки транспортного засобу, в результаті чого в авто правопорушника   пробито всі чотири колеса, а також пошкоджено лобове скло та бокове дзеркало.

По даному факту проінформовано співробітників поліції. Згодом в результаті спільних з поліцією оперативно - розшукових заходів автомобіль затримано, встановлюються обставини правопорушення.

Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

 

13 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів