Переможцем футбольного турніру-меморіалу в Ужгороді став «Загор»

Переможцем футбольного турніру-меморіалу в Ужгороді став «Загор»
16 команд із Ужгорода, Мукачева, В.Березного, Перечина й Ужгородського району включилися в суперництво за нагороди в спорткомплексі Zinedine, що в селі Баранинці Ужгородського району.

 

Більшість матчів видалися напруженими, а на позагрупових стадіях змагань неодноразово доводилося виконувати серії пенальті. Найкраще себе зарекомендували команди «Загор» (Ужгород), закарпатська «Митниця» (Чоп), «Трактор» (Ужгород) і «Сторожниця», які й посіли відповідно перше, друге, третє й четверте місця. Поєдинки півфіналу й фіналу взагалі виявилися «адреналіновими», адже з чотирьох зустрічей у трьох, аби виявити переможця, довелося пробивати семиметрові.

Добре попрацювали й організатори, зокрема головнийсуддя турніру Йосип Шитєв, член оргкомітету змагань Михайло Митровський та їхні колеги. Зокрема, уже традиційно до проведення заходу долучився член виконкому ФФЗ Степан Селменський, який колись обслуговував матчі разом із Валерієм Георгійовичем. Відрадно, що кращі команди також нагороджували заступник голови ФФЗ Віктор Качур та вдова Валерія Онуфера пані Тетяна. Вони вручили кубки, медалі, грошові винагороди, а також грамоти за підписом голови ФФЗ Івана Дурана. Крім того, кращі гравці в амплуа отримали індивідуаль ніпризи.

Загалом турнір відбувся на високому організаційному та ігровому рівнях, за що слід подякувати всім, хто цим заходом створив хорошее спортивне свято та вшанував людину, якою повинні пишатися всі краяни.

Чвертьфінал:

«Беркут» – «Трактор» – 0:0, за пенальті 1:2,

«Загор» – «Фаворит» – 4:0,

«Митниця» – «Кам’яниця-2» – 4:0,

«Кам’яниця» – «Сторожниця» – 1:2.

Півфінал:

«Трактор» – «Загор» – 1:3,

«Митниця» – «Сторожниця» – 1:1, за пенальті 3:1.

Фінал:

Матч за 1 – 2 місця. «Загор» – «Митниця» – 1:1, за пенальті 3:2.

Матч за 3 – 4 місця. «Трактор» – «Сторожниця» – 0:0, за пенальті 3:2.

Кращийворотар – Василь Шпуганич («Сторожниця»).

Кращийзахисник– СергійПовхан («Загор»).

Кращийпівзахисник – СергійШкорка («Трактор»).

Кращийнападник – ОлексійАлейніков («Митниця»).

ФФЗ

 

 

14 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів