У Закарпатських кінотеатрах панує темрява 50 відтінків, і квитків на неї немає

У Закарпатських кінотеатрах панує темрява 50 відтінків, і квитків на неї немає
Еротична мелодрама викликала неабияку цікавість, а у найбільших кінозалах області складно купити квиток на показ.

 

У день прем’єри в ужгородських кінотеатрах «Доміон», «5 елемент» та мукачівській «Перемозі» було ніде яблуку впасти. Але ні на другий, ні третій день показу інтерес не зменшився, на вихідних всі місця так само були розкуплені. Ситуація залишається незмінною і сьогодні, на День закоханих.

Журналісти Mukachevo.net поцікавився у закарпатського психолога Яни Реги, чим зумовлений такий ажіотаж не тільки на Закарпатті, але й в усій Україні та світі.

— Насамперед, тут працює психологія реклами, адже відомо, що тема сексу є найбільш продавана. Впливаючи на наші біологічні інстинкти, сексуальна реклама прагне викликати найсильніші емоції. Адже те, що включає потреби, фантазії, явні і приховані бажання є цікавим та привабливими. В ідеї цього фільму заклали інтерес людей до того, що зазвичай викликає табу, адже все, чого не можна, дуже хочеться, особливо, якщо це стосується інтимних бажань, - каже психолог.

— Фільм розрахований більше на жіночу аудиторію, дорослі заміжні жінки і дівчата студентського віку, бо включає в себе ще й драматичні миті, взаємостосунки та непорозуміння між парою, яка проявляє любовні почуття один до одного. Дуже часто ця тема також є актуальна в повсякденному житті, - підсумовує Яна Рега.

 

 

14 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів