Закарпатська поліція знайшла два викрадені автомобілі та одного викрадача

Закарпатська поліція знайшла два викрадені автомобілі та одного викрадача
Два угони автомобілів днями трапилися на Берегівщині та Тячівщині. Обидва транспортні засоби поліція вже знайшла та затримала одного викрадача.

 

До поліції Берегова та Тячева звернулися двоє чоловіків, які повідомили про зникнення їхніх автомобілів.

Берегівчанин залишив свій мікроавтобус марки«LDV-400 Convoy» з документами та ключами припаркованим на звичному місці неподалік від власного будинку. Години через дві заявник вийшов до машини, а її вже не було. На наступний день дане авто було виявлено в полі між селами Геча та Чома Берегівського району. Її витягнули трактором й доставили на спецмайданчик поліції.

Друге викрадення авто сталося в с.Широкий Луг Тячівського району. 35-річний власник автомобіля також залишив свою автівку припаркованою на вулиці. Працівники кримінальної поліції Дубового встановили, що викрав транспортний засіб 31-річний родич потерпілого. Побачивши автівку брата вночі на вулиці нетверезий родич розбив скло на передніх дверцятах, проник у салон і завів двигун, з’єднавши електропроводку замка запалення.

В обох випадках слідчі розпочали кримінальні провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до п’яти років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

15 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів