На путівки до молодіжної гандбольної збірної України претендує 9 ужгородських "Карпатівок"

На путівки до молодіжної гандбольної збірної України претендує 9 ужгородських "Карпатівок"
До складу молодіжної збірної країни претендують потрапити 9 гандболісток з Ужгорода

 

Сім нинішніх гандболісток ужгородських «Карпат»: Анастасія Мелекесцева, Євгенія Білик, Яна Готра, Єлизаветта Воронько, Вікторія Гичка, Олександра Фурманець, Ніколь Чундак та дві вихованки СДЮСШОР «Карпати» з гандболу є кандидатами до складу молодіжної гандбольної збірної України U-19. 

На жіночу молодіжну збірна України (U-19) з 17 по 19 березня очікує відбірний турнір в Хорватії, де розігруватимуться дві путівки до фінальної частини чемпіонату Європи-2017.

Головний тренер молодіжної збірної України (U-19) Віталій Надич зауважив: «У нас є шанс пробитись на чемпіонат Європи і ми будемо за нього боротися. У формуванні складу робитимемо ставку на тих, хто має ігрову практику. В команді окрім 19-річних дівчат є група гравців 2000-2001 років народження. Їх залучення це наша заготовка на майбутнє. На зборах у Конча-Заспі плануємо провести два контрольні матчі з дорослою збірною». Віталій Надич назвав розширений склад команди. Орієнтовно 1-го березня буде визначений список з 20 гравців, які будуть  викликані на збори в Конча-Заспу.

За матеріалами Романа Сенишина

 

15 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів