Охорона праці своїх працівників коштувала Брустурянскому лісництву майже мільйон

Охорона праці своїх працівників коштувала Брустурянскому лісництву майже мільйон
На підприємстві щорічно реалізується комплекс заходів щодо забезпечення безпечних умов праці та поліпшення санітарно-побутових умов працівників. Так, протягом 2016 року на ці цілі направлено понад 800 тисяч гривень.

 

Поняд 800 тисяч гривень витрачено на охорону праці в Брустурянському ЛМГ

 Велика частина витрат йде на укомплектування працівників державної лісової охорони спеціальним одягом і взуттям, наприклад, закуплено форму для єгерів, майстрів лісу, лісничих та їх помічників, мисливствознавців та лісничих. А саме закуплено: 30 шт. непрорізних сертифікованих костюмів, 100 пар спец взуття, 300 пар рукавиць, повністю оновлена зимова та літня форма (костюм повсякденний, костюм літній, сорочка, кашкет, куртка, костюм польовий камуфльований та взуття). Передбачено придбання спеціальних пристосувань для безпечного виконання робіт.

Для працівників державної лісової охорони придбано 30 касок з навушниками для захисту від небезпеки та шуму під час роботи в лісі та будівництві доріг, закуплено 50 касок з підшоломниками робочі місця оснащені пристроями кондиціонування повітря, виготовлені і встановлені 90 попереджувальних знаків та табличок безпеки праці, придбано 3 ручні лебідки, 35 аптечок і 15 вогнегасників. Окрім того, побудовані 4 пункти обігріву й проведено навчання лісорубів у навчальному центрі.

Всі водії та члени добровільно-пожежної дружини застраховані, оплачено автоцивілку та закуплено медикаментів на 18 тисяч гривень.

«Охорона праці – запорука ефективної роботи працівників нашого підприємства. Відповідно в нашому господарстві системно реалізуються заходи з охорони праці в галузі. Адже нам набагато вигідніше вкладати кошти в охорону праці та знижувати виробничий травматизм. Нам потрібні здорові живі люди та щасливі родини», - каже директор Брустурянського лісомисливгоспу Михайло Бігун.

В рамках заходів з пропаганди питань охорони праці для кабінетів і куточків з охорони праці на лісництвах впроваджені новітні технології навчання, закуплено відеопосібники по заходах безпеки й наданню першої допомоги. Регулярно проводяться семінари, інструктажі з виробничої безпеки.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

 

16 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів