Чопський прикордонний загін привітали з Днем народження

Чопський прикордонний загін привітали з Днем народження
71-у річницю з дня заснування відзначив 16 лютого Чопський прикордонний загін. Створений у 1946 році, він пройшов декілька етапів реформування - від ОКПП «Чоп» до ОКПП «Закарпаття» у 1993-му, аж поки у 2003 році не отримав теперішню назву.

 

З нагоди свята прикордонників прийшли привітати представники місцевої влади та ветерани-прикордонники. На урочистій церемонії присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять про військовослужбовців, які загинули під час виконання військового обов’язку у зоні проведення АТО.

До вітального слова долучились начальник загону полковник Сергій Білявець та мер міста Чоп Валерій Самардак. За заслуги у справі охорони кордону військовослужбовців та працівників частини відзначено грамотами. В урочистій обстановці командир частини вручив погони військовослужбовцям строкової служби, які отримали чергове звання «старший солдат».

Свяченою Йорданською водою окропив правоохоронців та гостей свята Протоієрей Української православної церкви о.Віталій. На завершення, піснями та танцями прикордонників привітали місцевий дитячий колектив «Наргіз» та виконавці з Хмельниччини.  Після святкової програми усі військовослужбовці та працівники загону отримали вихідний.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

 

17 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів