Москаль заспокоїв: світло на Закарпатті буде!

Москаль заспокоїв: світло на Закарпатті буде!
 Москаль: «Блокування залізничного сполучення з ОРДЛО та особливі заходи в енергетиці не відіб’ються на енергопостачанні Закарпаття»

 

Через блокування залізничного сполучення з окупованими територіями на Донбасі та введення особливих заходів у енергетиці України в Закарпатську ОДА масово звертаються підприємці, що мають замкнутий цикл виробництва й залежать від безперервного енергопостачання. Люди просять роз’яснити, чи плануються на Закарпатті віяльні відключення електроенергії, і як це вплине на їхню роботу.

 – У відповідь на такі звернення роз’яснюємо, що левову частку електроенергії Закарпаття отримує з Бурштинської теплоелектростанції (Івано-Франківська область), – заявляє Геннадій Москаль. –  Бурштинська ТЕС працює на вугіллі шахти «Павлоградської» поблизу м.Дніпро, а також на природному газі та мазуті.

Усі ці енергоносії добуваються на території, підконтрольній Україні, а отже робота ТЕС, яка передає надлишок електроенергії в Єдині енергетичні системи України, не залежить від вугілля марки «Антрацит» із тимчасово окупованих частин Луганської та Донецької областей. Тому ніяких віяльних відключень на Закарпатті у зв’язку з особливими заходами в енергетиці не планується.

За мматеріалами сайту Геннадія Москаля

 

17 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів