На Виноградівщині пройшли навчання підрозділи територіальної оборони краю

На Виноградівщині пройшли навчання підрозділи територіальної оборони краю
Відновили навики стрільби: на Виноградівщині пройшли навчання із територіальної оборони

 

Практичні навчання  підрозділів територіальної оборони краю відбулись на військовому полігоні в селі Крива.  Близько сорока учасників впродовж кількох годин відновлювали навики вогневої та саперної підготовки.

- Це плановий захід на території області, адже на випадок відкритої агресії у нас формуються підрозділи територіальної оборони. Їх призначення – охорона і оборона важливих державних та військових об’єктів, - розповів присутній на навчаннях військовий комісар області, полковник Богдан Череміський. – У рамках єдиного стрілецького дня, відповідно до програми підготовки цих підрозділів ми і проводимо заняття. Це і вивчення стрілецької зброї, і вогнева та саперна підготовка.

Як зазначив військовий комісар, така практика не нова, вона успішно діє у ряді європейських країн, зокрема у Швеції чи Польщі, де збройні сили більше як століття побудовані на поняттях військового обов'язку і територіальної оборони.

Участь у навчаннях з територіальної оборони взяли працівники лісового, водного господарства, державних установ та члени деяких громадських формувань району, які складають ядро місцевого загону територіальної оборони.

Деталі у сюжеті ТРК «Виноградів ТВ»,

Група по роботі з особовим складом та громадськістю Закарпатського ОВК

 

17 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів