Для закарпатських абітурієнтів, які мріють навчатися в Німеччині та Австрії, проведуть семінар

Для закарпатських абітурієнтів, які мріють навчатися в Німеччині та Австрії, проведуть семінар
У вівторок, 21 лютого 2017 року, громадський проект "Дивись Ширше" запрошує на безкоштовний семінар для абітурієнтів, студентів, викладачів Закарпаття на тему «Навчання та стажування в Австрії та Німеччині». Семінар відбудеться 21 лютого 2017 року о 16:00 в приміщенні Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Ф. Потушняка за адресою: пр. Свободи, 16.

 

За словами керівника Дмитра Виговського, «Семінар покликаний показати закарпатським студентам та школярам можливості освіти закордоном, дати практичні рекомендації щодо підбору навчальних програм та вступу, поділитись власним досвідом навчання та стажування закордоном».

За даними Німецької служби академічних обмінів (DAAD), на 2014 рік в Німеччині навчалось більше 9000 українських студентів. В той час, як в Австрії на навчанні перебувають близько 2000 студентів з України.

«Відвідування семінару – це прекрасна нагода почути про усі можливості і ризики, пов’язані із навчанням закордоном – зазначив студент Віденського університету Віктор. – Велика увага на семінарі приділена саме практичним крокам для навчання в Австрії та Німеччині».

Семінар проводить керівник проекту "Дивись Ширше", магістрант Віденського університету Дмитро Сергійович Виговський.

Прохання пройти реєстрацію участі в семінарі через електронну пошту за адресою [email protected] або перейти за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSewcbSF3IEdD0wKrADmU25Lu8iTOp-pOtRt8x_iA52eFIZ62Q/viewform - подача заявок до 12:00 21.02.2017.

Ознайомитись детальніше з проектом "Дивись Ширше" ви можете на сайті dyvys.org та на сторінках у соціальних мережах: vk.com/id301547371, www.facebook.com/Dyvys

Прес-служба "Дивись Ширше"

 

17 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів