Закарпатська Прокуратура виявила тарганів, непрацюючу сантехніку і жахливі умови утримання ув'язнених в Ужгородській тюрмі

Закарпатська Прокуратура виявила тарганів, непрацюючу сантехніку і жахливі умови утримання ув'язнених в Ужгородській тюрмі
Як повідомляє прес-служба обласної прокуратури, вчора перший заступник прокурора Закарпатської області Іван Шимон провів огляд приміщень державної установи "Закарпатська установа виконання покарань (№9)".

 

Огляд мав на меті перевірити умови, у яких утримуються ув'язнені. Умови ці виявилися вкрай незадовільними. На кухні працівники прокуратури побачили тарганів, в камері, де утримують неповнолітніх – електричний подовжувач з оголеними дротами. Камери не обладнані тумбочками чи настінними полицями, тож речі в'язнів і продукти лежать на ліжках та просто на підлозі. Каналізаційна система в приміщеннях збірного відділення є несправною. Вентиляційна система теж не справляється з навантаженням. Санвузли у всіх камерах потребують заміни, з восьми душових кабінок у лазні працюють лише три.

На підставі всього побаченого у прокуратурі готують донести відповідну інформацію керівництву Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України.

За матеріалами ПроЗахід

 

18 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів