Завершальний тур зимової першості Закарпаття з футболу назвав перших переможців

Завершальний тур зимової першості Закарпаття з футболу назвав перших переможців
«Севлюш» та СДЮСШОР виграють, решта матчів - завтра

 

Відбулися деякі матчі 3-го туру,  який є завершальним у груповому етапі зимової першості. На штучному полі сел. Середнє сьогодні, 18 лютого в групі В «Поляна» поступилася виноградівському «Севлюшу» - 0:6 й завершила боротьбу в цих змаганнях, а в іншому матчі ужгородський СДЮСШОР зумів здолати «Бобовище» -3:0 і саме сдюсшорівці посунули бобовищанців із другої сходинки.

В групі Е давидківський «Ф.Медвідя» святкував вікторію в матчі проти концгазівського «Витязя» - 2:1 і з 4-ма очками виходить на другу позицію.

Завтра, 19 лютого в цій групі «Минай» зіграє з «Мункачем». Якщо «Минай» вже достроково забезпечив собі вихід із групи, тож для нього цей матч не має жодного турнірного значення для мункачівців в разі успіху є всі шанси потрапити в наступну стадії розіграшу зимової першості. Цей матч розпочнеться о 15:00

В групі А завтра (19 лютого) відбудеться матч лідерів «Ужгород» - «Середнє» Початок о 13:00 та матч аутсайдерів «Локомотив-Чоп» - «Невицький замок» (початок об 11:00).

В групі С, яка дислокується в Ізі 19 лютого зійдуться лідери – хустська «Оболонь» та місцева «Іза» (початок о 12:00) , далі між собою зіграють аутсайдери – «Вишково» та «Копаня».

Група D ситуація в якій є доволі непередбачувана команди гратимуть на стадіоні в м. Тячів. «Карпати» (Рахів), які з 4-ма очками лідирують прийматимуть конкурента в боротьбі за першу сходинку «Вільхівці» (початок о 12:00), а «Карпати» з Дубового зіграють  проти аутсайдера – місцевого ФК «Тячів». 

В групі F ФК JJ CLUB та  ФК «Терново» визначатимуть між собою другу сходинку в цій групі, бо паничівський «Інтер» одноосібно лідирує з 6-ма очками в активі.

За матеріалами Романа СЕНИШИНА

 

18 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів