А чи був мільйон? Містична згуба засекречених закарпатських інкасаторів

А чи був мільйон? Містична згуба засекречених закарпатських інкасаторів
На Закарпатті інкасатори "Ощадбанку" містичним шляхом "загубили" мільйон гривень

 

Подія трапилась ще наприкінці минулого року, але про неї стало відомо лише зараз. За інформацією джерел PMG.ua в правоохоронних органах, в період між 23 та 27 грудня бригада інкасаторів «Ощадбанку» містичним шляхом втратила близько одного мільйона гривень.

Вражає той факт, що про зникнення грошових коштів керівництво банку заявило не одразу, а лише за тиждень, скоріш за все, намагаючись врегулювати ситуацію самотужки, без звернення до правоохоронних органів.

Інцидент, пов’язаний з втратою одного мільйона гривень, у мукачівському відділенні «Ощадбанку» відмовились коментувати посилаючись на те, що лише обласна філія фінустанови уповноважена підтвердити чи спростувати цю інформацію.

Журналісту інтернет-видання PMG.ua вдалось зв’язатись з керівником інкасаторської служби «Ощадбанку» Віталієм Вовканцем. Останній не підтвердив інформацію про втрату великої суми коштів. Однак він згадав, що схожий випадок був у закарпатському місті – Перечині.

За словами речниці ГУ НП України в Закарпатські області Анни Дан, факт зникнення значної суми грошових коштів дійсно мав місце. Заява була зареєстрована в Мукачівському відділі поліції ГУ НП в Закарпатській області, але згодом за вказівкою обласної прокуратури передана до Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

Як стверджують джерела, до складу бригади інкасаторів входила особа, яка раніше працювала в правоохоронних органах. І якщо Віталій Вовканець спростував причетність до бригади інкасаторів екс-працівника поліції, то Анна Дан підтвердила даний факт, заявивши, що один з підозрюваних дійсно раніше працював в Державній службі охорони.

Осіб, підозрюваних у викраденні коштів, оголошено в розшук. За даним фактом проводиться розслідування за ч.5 ст.185 Кримінального кодексу України.

За матеріалами PMG.ua

 

18 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів