Юна закарпатська фристайлістка стала срібною призеркою Кубка Європи

Юна закарпатська фристайлістка стала срібною призеркою Кубка Європи
17-річна вихованка Берегівської ДЮСШ Олександра Шнип (тренер – Ольга Окипнюк-Яремчук) на 4-му етапі Кубка Європи з фрістайлу-акробатики, який проходив у Білоруському республіканському центрі олімпійської підготовки «Раубичі» виборола срібна нагороду для нашої збірної.

 

«За право стати кращим боролися 30 спортсменів у віці 15 років і старші, – говорить тренер О. Окипнюк – Яремчук. – У змаганнях взяли участь акробати Білорусі, Росії, Казахстану, Німеччини, Швейцарії та України. Учасники виконували по два акробатичні стрибки з трампліна. Бали нараховувалися за техніку відриву від трампліна, траєкторію польоту, силует і приземлення. На третьому етапі моївихованці, зокрема член збірної України, майстер спорту 19-річний Олександр Окипнюк зайняв 5-те місце. Аналогічний результат він показав і в наступному, 4-му етапі кубка Європи.

Олександра Шнип на 3-му етапі теж виконала обидві вправи досить вдало, однак фінішувала лише на 8-й позиції. Зате наступного дня (4-й етап) наша юна «зірка» продемонструвала чудовутехніку й виконала всі три вправи без суттєвих зауважень вимогливих суддів і здобула срібну нагороду.

Нам приємно, – мовить далі пані Ольга, – що після приїзду ми зустрілися з головою облради ФСТ «Колос» та директором НСБ «Закарпаття» М. Тимчаком, який щиро привітав нас із хорошим заділом на майбутнє і сказав, що і в подальшому буде виділяти необхідні кошти для підготовки спортсменів нашого товариства до серйозних змагань. Скажімо, тепер ми готуємося до чемпіонату України з фрістайлу (акробатика), який пройде 18–23 березня на ТК «Буковель» (Івано-Франківськ).

Слід зауважити, що тренером збірної України з фрістайлу працює інший наш земляк - мукачівець Енвер Аблаєв.

obolok.com.ua

 

21 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів