Що цьогоріч запропонує популярний фестиваль Sziget, який проходить неподалік Закарпаття

Що цьогоріч запропонує популярний фестиваль Sziget, який проходить неподалік Закарпаття
Один з найбільших фестивалів, що проходить на Острові Свободи в Будапешті – Sziget, який успішно існує на європейському радарі вже протягом 25 років, анонсував нові імена цьогорічного лайн-апу.

 

PJ Harvey, Rudimental live, Alt-J, George Ezra, White Lies і Dubioza Kolektiv виступлять поряд з уже анонсованими іменами Dan Panaitescu Main Stage. Одна з улюблених сцен Sziget, великий тент А38, прийматиме The Naked and Famous, Nothing But Thieves, Mando Diao, Anne-Marie, Andy C, Watsky, Léon, Bear’s Den, Chef’Special, De Staat, Valentino Khan, The Strypes, Rone і Weval. А гігантська електронна вечірка в Arena голосно зустріне Nervo і Steve Aoki.

Sziget Festival завжди має що запропонувати, коли мова йде про нескінченне розмаїття музики і арту всіх жанрів у форматі нон-стоп. Тому що це близько півсотні локацій, де сучасний цирк, танці і багато іншого розважає сігетців поряд з музичними концертами. Тому на 7 днів Острову Свободи в Будапешті щороку приїздить 500 000 фанів з понад 100 країн світу. Цього року, окрім оголошених сьогодні імен, сігетці приїдуть почути Interpol, Kasabian, Major Lazer, Dimitri Vegas & Like Mike, Flume, Billy Talent, Two Door Cinema Club, Jamie Cullum, Metromony та багато інших.

Квитки та інформація: http://szigetfestival.com.ua/  

Sziget Festival Україна

 

22 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів