В Закарпатті намагалися через ProZorro провести маніпуляції на 4 млн гривень

В Закарпатті намагалися через ProZorro провести маніпуляції на 4 млн гривень
Протягом січня-лютого п.р. фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби в Закарпатській області розглянули 8 звернень з питань можливих порушень у сфері публічних закупівель. За результатами проведеного аналізу інформації та документів, розміщених в електронній системі закупівель на веб-порталі Уповноваженого органу – ProZorro, виявлено недотримання замовниками порядку проведення процедур публічних закупівель на очікувану вартість 5,44 млн грн.

 

Задля попередження порушень у сфері закупівель, аудитори направили рекомендації про усунення виявлених недоліків, за результатами яких замовники відмінили дві процедури закупівель на очікувану вартість – 4,14 мільйона гривень.

Нагадаємо, в Управлінні Західного офісу Держаудитслужби в Закарпатській області зворотній зв’язок з громадськістю забезпечується за допомогою "телефона довіри"  (0312) 61-76-90.

Дзвінки приймаються у будні 9-ї до до 18 години (у п’ятницю з 9.00 до 16.45).

Контроль за дотриманням законодавства у сфері закупівель та запобігання і недопущення порушень у цій сфері є одним із головних завдань державного фінансового контролю, здійснення якого на території області забезпечує Управління Західного офісу Держаудитслужби в Закарпатській області.

Прес-служба Закарпатської ОДА

 

23 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів