Обласні депутати перейнялися мостами на Ужгородщині , футболом і гірським клубом

Обласні депутати перейнялися мостами на Ужгородщині , футболом і гірським клубом
Депутати облради порушують наболілі для закарпатців питання

 

У ході нещодавнього першого пленарного засідання шостої сесії облради фракція КМКС у колективному депутатському запиті привернула увагу Служби автодоріг в Закарпатській області на аварійний стан низки мостів, розташованих в Ужгородському районі та необхідність вжиття заходів  щодо їх ремонту.

Йдеться про шосейний міст над залізницею Чоп-Ужгород на автодорозі від КПП Соломоново-В.Добронь-Яноші, що біля м.Чоп,  а також шосейний міст над каналом Чаронда-Латориця між селами Червоне-Демечі і шосейний міст над р.Латориця між селами Малі Геєвці-Тисаагтелек.

        А обласний обранець Олексій Баранюк звернувся щодо встановлення штучного покриття та воріт на полі для міні-футболу в смт Чинадійово    Мукачівського району.

Інший депутат Михайло Бойчук  у своєму запиті наголосив, що до нього звернулася Водицька сільрада, що на Рахівщині з проханням посприяти у виділенні півмільйона гривень, які вкрай  необхідні для капітального ремонту сільського будинку культури. Є позитивний експертний звіт проекту за загальною кошторисною вартістю 602,159 тис.грн. у цінах станом на 26.03.2013 р. У зв’язку із зростанням цін на матеріально-технічні ресурси, кошторисну документацію перераховано. Заявлена кошторисна  вартість будівництва  у поточних цінах на 1 грудня 2015 року склала 1 096,548 тис.грн. Будівельних робіт  на  це число  виконано на суму 238,457 тис.грн.

Всі запити підтримані депутатами у сесійній залі та скеровані у відповідні інстанції для вирішення.

Прес-служба Закарпатської облради

 

23 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів