Відстріл контрабандистів на Рахівщині продовжується?

Відстріл контрабандистів на Рахівщині продовжується?
Цікаво: це бандитські розбірки чи на Рахівщині Робін Гуд з'явився?

 

Чергові контрабандні розбірки на Рахівщині: у Діловому чоловіка розстріляли біля його автомобіля

Наразі найбільше офіційних подробиць надала прокуратура, яка взяла на контроль дану справу. Згідно з даними правоохоронців, учора, 22 лютого близько 22 год. 30 хв. на автомобільній стоянці біля ресторану «Колиба» в с. Ділове Рахівського району невідома особа з використанням невстановленої вогнепальної зброї здійснила декілька пострілів у мешканця Рахова, коли останній знаходився поруч з власним автомобілем.

Унаслідок здійснених пострілів закарпатець отримав 3 наскрізні кульові вогнепальні поранення і під час транспортування до Рахівської районної лікарні помер у кареті швидкої медичної допомоги від отриманих вогнепальних поранень та масивної крововтрати, додають у відомстві.

Відтак, слідчим (відділенням Рахівського відділення поліції Тячівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області) розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України – умисне вбивство.

У прокуратурі також додають , що на місці злочину виявили кулю від нарізної вогнепальної зброї та 4 металеві гільзи калібру 7,62 мм.

За словами експертів-криміналістів, правоохоронці не називають, з чого саме було здійснено постріли, оскільки кулі з таким калібром могли бути випущені з різного типу зброї – від автомату Калашнікова та «СВД» до мисливського карабіну Сайга.

Інші неофіційні деталі від правоохоронців, які вдалося дізнатися Mukachevo.net: вбитий є жителем Рахова 1984 року народження Назар Б., і відомий серед місцевих, як один з найсерйозніших «підприємців кордону», простіше кажучи контрабандистів. Водночас, він є чоловіком заступниці голови Рахівського районного суду.

Крім того, інформують правоохоронці на правах анонімності, і цю ж інформацію підтверджують місцеві обізнані співрозмовники, вбитий належав до однієї компанії з іншим убитим – якого застрелили у Рахові у грудні минулого року начебто при спробу спалити автівку конкуренту.

Також місцеві жителі додають, що вбитий у Діловому святкував з друзями у тутешньому ресторані заручини товариша.

Наразі ж в області оголосили операцію «Сирена».

За матеріалами Рахів.Ін

 

23 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів