Люди, яким усі винні, живуть в берегівському гуртожитку в нелюдських умовах

У нелюдська умовах живе 126 чоловік в гуртожитку на вул. Гагаріна в Берегово в Закарпатській області. У людей, серед яких 48 дітей, більше 10 років немає ні опалення, ні газу, ні води.

 

Щоб нагодувати своїх дітей, багатодітна мама Вікторія Головня купує в жителів сусідніх будинків звичайну воду. У квартирах немає ні статі, ні вікон і дверей, ні навіть туалету, а коли вони заселилися, не було світла.

В туалет жителі ходять або на вулицю, або в відро. А деякі - просто на першому поверсі в занедбаних кімнатах. Стіни сирі, все в цвілі, діти постійно хворіють ...

«Місцева влада знає про нашу проблему, але посилаються на відсутність коштів. Я особисто ходила до мера міста, щоб допоміг пробурити свердловину. Але той запропонував три варіанти на вибір: чи не народжувати стільки дітей, відправити чоловіка в АТО або з'їхати на знімну квартиру », - говорить Вікторія Головня.

Інші жителі кажуть, що через скарги представники влади їм неодноразово погрожували, що виселять їх і вони залишаться взагалі навіть без такого даху над головою ...

Варто відзначити, що кілька років тому цей гуртожиток вже горіло - 20 осіб були евакуйовані.

За матеріалами ipnews.in

 

24 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів