Мукачівський ромський барон із сином отримали тюремні терміни за вбивство 18-річного юнака

Мукачівський ромський барон із сином отримали тюремні терміни за вбивство 18-річного юнака
У Мукачеві самопроголошеному ромському барону Калману Лакатошу і його синові Олаху Калману винесли вирок у справі про вбивство 18-річного рома.

 

Рішенням колегії суддів Мукачівського міськрайонного суду Калману Лакатошу присуджено 3 роки перебування за гратами, а його синові – 9.

У Мукачеві в ніч на 9 жовтня 2015 року сталося вбивство, яке переросло у погром і підпал будинку самопроголошеного ромського барона та місцевого кримінального авторитета Калмана Лакатоша.

Тоді його син Олах Калман, з кримінальною кличкою «Чіпі», син самопроголошеного місцевого ромського барона та кримінального авторитета Калмана Лакатоша, розстріляв з автомата Калашникова місцевого 18-річного рома, з яким мав особистий конфлікт.

Відразу після появи інформації про смерть хлопця обурений натовп ромів вирушив до помешкання Калмана Лакатоша. За версією міліціїї, роми влаштували самосуд і підпалили маєток кримінального авторитета коктейлями Молотова. Унаслідок пожежі згорів будинок, господарські приміщення та чотири автомобілі. Пожежників, які хотіли загасити пожежу, не допускали до будинку поки він не згорів.

Цікаво, що Олах Калман був кандидатом до Мукачівської міської ради від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» у 21 окрузі. Після інциденту міська організація БПП у Мукачеві зібралась на термінове засідання і виключила зі списку Олаха Калмана. Документи про це відразу надіслали до міської виборчої комісії.

За інформацією Мукачево.нет

 

24 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів