За вкрадений у сусіда метал виноградівка заробила 100 гривень і кримінальну відповідальність

За вкрадений у сусіда метал виноградівка заробила 100 гривень і кримінальну відповідальність
39-річна виноградівка занадилася красти металеві вироби з двору свого сусіда. Встигла винести близько 30 кг. залізяччя, яке збула на пункті прийому металобрухту за 100 гривень. За даним фактом розпочато розслідування

 

З дворогосподарства жителя м.Виноградова стали зникати металеві вироби: кутники, труби, арматура. Чоловік звернувся із заявою в поліцію.

Як встановили працівники кримінальної поліції, залізяччя з чужого подвір’я викрала 39-річна виноградівка, яка проживає неподалік. Жінка перелазила вночі через паркан і перекидувала металеві вироби. Таким чином набралося близько 30 кілограмів. Крадене жінка здала на пункт прийому металобрухту, виручивши за все 100 гривень. Натомість понесе кримінальну відповідальність.

Викрити нічну злодійку допомогла камера відеоспостереження місцевого магазину, яка зафіксувала, як жінка тягне нічною вулицею металобрухт.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Таємне викрадення чужого майна). За скоєне виноградівці загрожує штраф, виправні роботи або позбавлення волі на строк до 3 років. Розпочато досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

25 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів