У Виноградові від фур тріщать будинки, мешканці готові перекривати трасу

У Виноградові від фур тріщать будинки, мешканці готові перекривати трасу
Багато нарікань у жителів Виноградова, які мешкають по вулиці Ардовецькій.

 

По цій дорозі в напрямку кордону та у зворотній бік практично не припиняється рух важковагового автомобільного транспорту. На перехресті з вулицею Чкалова, коли в один час зійдуться кілька далекобійних вантажівок, часто виникають затори, від яких потерпають не лише водії, але й пішоходи, адже в обидвох напрямках тут немає ні тротуарів, ні переходів.

Та найбільша біда – ями на дорогах.

-Наші будинки в якихось восьми метрах від дорожнього полотна,- розповідає молодий чоловік, який мешкає по вулиці Ардовецькій.- Коли фура потрапляє в яму, здригається увесь будинок. На стінах у кімнатах уже з’являються тріщини.

Чоловік каже, що така ж проблема і в інших жителів цієї вулиці. Люди знервовані і не терпітимуть дорожнього безладу. Кажуть, якщо влада оперативно не візьметься за ремонт дороги, вони перекриють рух і не будуть пускати фури.

Ще більш проблемні для руху ділянки доріг від Виноградова до Великих Ком’ят і Заріччя, а також у селах Сасово, Чепа, через які також курсують далекобійники. Замість доріг тут скоро залишаться хіба напрямки.

Більше дивіться у сюжеті Голосу Карпат

 

27 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів