В Перечині чоловік обікрав матір своєї подруги та накивав п’ятами за кордон

В Перечині чоловік обікрав матір своєї подруги та накивав п’ятами за кордон
Співробітники поліції Перечинщини встановили особу та розшукали чоловіка, який обікрав матір своєї подруги та втік за кордон.

 

До поліції звернулася мешканка Перечина, яка повідомила, що з її дому, де вона проживає з матір’ю, невідомі викрали мобільний телефон та акустичну систему. Співробітники роти патрульної поліції Перечинського відділення встановили, що крадіжку вчинив 31-річний житель села Сімер. Чоловік довгий час приятилював з заявницею та був добре знайомий з її 82-річною матір’ю, в той день він прийшов до них в гості. Скориставшись відсутністю господарки в кімнаті, житель села Сімер поклав у кишеню куртки телефон та акустичну систему.

Поліція швидко встановила особу викрадача та з’ясувала, що чоловік продав викрадені речі місцевому майстру побутової техніки за 80 гривень. Одразу розшукати підозрюваного не вдалося, так як він втік за кордон, проте як тільки повернувся на Закарпаття – правоохоронці його затримали. 

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка. Таке правопорушення карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

0-02-05-cfa6690e34e568a39ec796c767157d5d6200a79c6523482f78b48afe5022bae9_full.jpg

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

28 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів