Контрабанда на Закарпатті стає "сучасною" – цигарки за кордон переміщують гексакоптером

Контрабанда на Закарпатті стає "сучасною" – цигарки за кордон переміщують гексакоптером
Сьогодні прикордонники Чопського загону припинили зухвалу спробу незаконного переміщення тютюнових виробів через кордон. Три пакунки з цигарками порушник планував переправити з України у Словаччину за допомогою гексакоптера.

 

Отримавши інформацію про можливу протии правну діяльність, військовослужбовці відділу прикордонної служби «Ужгород» провели комплекс спеціальних заходів, спрямованих на упередження та затримання порушників. У результаті пошукових дій, на околиці н.п. Сторожниця Ужгородського району було виявлено автомобіль «Хюндай». Його водій, житель прикордоння, відмовився від виконання законних вимог прикордонників щодо представлення транспортного засобу для перевірки, тому його було притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.185-10 КУпАП.

За даним фактом були проінформовані взаємодіючі органи. Після завершення процесуальних заходів автомобіль все ж оглянули. У ньому виявили безпілотний літальний апарат типу «гексакоптер» з чотирма  акумуляторними батареями та пакунки з майже 500 пачками сигарет.

Правоохоронцями проведено фіксацію правопорушення. У подальшому, громадянином та його «знаряддями злочину» займатимуться співробітники Національної поліції.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

 

28 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів