Детективна історія з Ужгородським поштамтом: директор забарикадувався і перевірку до себе не пускає

Детективна історія з Ужгородським поштамтом: директор забарикадувався і перевірку до себе не пускає
Сьогодні близько 16.00 від ужгородців на Поштовій отримали повідомлення, що на самій площі, а також на вул. Небесної сотні (Уральської) спостерігалася велика кількість поліцейських, а вхід в будівлю Закарпатської дирекції Українського державного підприємства поштового зв'язку «Укрпошта» був заблокований.

 

Біля входів в ужгородський поштамт чергували співробітники поліції, в'їзд у двір блокований службовим «УАЗик», а безпосередньо на ганку полісмени оформляють документи, вочевидь протоколи.

Що ж відбувається в центрі міста? У соцмережах вже пролунали припущення про замінування і навіть про рейдерське захоплення Укрпошти. Друга версія здивувала, тому що «рейдерство» державного підприємства-монополіста, та ще й в Ужгороді - щось з області фантастики.

Оскільки офіційних коментарів щодо подій ще немає, наводимо дані від власних джерел інформації. За їх повідомленням, ситуація, яка склалася в Закарпатській дирекції «Укрпошти», далека від нормальної. Значно погіршилися всі показники, з'явилися сумніви в компетентності та ефективності регіональної дирекції. Причому настільки, що київське керівництво УДППЗ ухвалило рішення відсторонити нинішнього директора від виконання обов'язків і призначити виконувачем обов'язків Февронію Михайлівну Сухан (нагадаємо, Ф.М.Сухан свого часу вже керувала обласною дирекцією).

Одночасно керівництво УДППЗ «Укрпошта» призначило комплексну перевірку у всій Закарпатській дирекції. Сьогодні комісія прибула для проведення перевірки, але ... потрапити в службові кабінети не змогла. За даними Віктор Нашим Войтко, який був директором останнім часом, віддав розпорядження нікого в адмінкорпус не пускати, а сам закрився в кабінеті - нікому не відкриває і сам не виходить.

Саме тому на підприємство були викликані представники правоохоронних органів, які зараз розбираються в ситуації, що склалася.

За матеріалами Костянтина Черкая, korzonews.info

 

28 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Вікторія 2017-03-03 / 11:42:02

    Працюю на пошті. Такого директора як Войтко не підтримую. Зиму пропрацювали з +10-12 градусів у приміщенні. А при такій температурі любов до керівництва в особі п. Войтко розвинулася недуже. А зовсім навпаки.

  2. Ізольда 2017-03-01 / 14:56:57

    Чому не написано про образи "тут работают ненормальные", які колектив "Укрпошти" почув від перевіряючих? Чи може пан К.Черкай не дочув? Не дочув, не побачив, але набрехав. Чи може вказаний текст був замовленням "нормальних"?

  3. мария 2017-03-01 / 14:28:34

    Интересно, господин К.Черкай хотя бы знает на каком этаже находится кабинет директора УДДПЗ "Укрпочты"? Или видел, как директор закрылся в своем кабинете и никого не пускал? Для того, чтобы разобраться в данной ситуации, необходимо несколько лет поработать за мизерную зарплату и почувствовать всю "любовь и уважение" генеральной дирекции "Укрпочты" к почтальонам, операторам, сортировщикам, начальникам отделений, которые и в снег, и в мороз, и в жару обслуживают население области. Хорошо обсуждать и решать кого наказать, а кого назначать получая зарплату в десятки-сотни тысяч больше простых сотрудников, приняв на работу бывших сотрудников силовых структур, установив им зарплату в несколько тысяч, а некоторым и несколько сот тысяч для устранения неугодных. Какие функциональные обязанности выполняет "личный" секретарь генерального директора "Укрпочты" Смилянского, получая зарплату 50 тысяч грн.? Где обучают такому мастерству? Мы, сотрудники "Укрпочты", согласны пройти курсы пвышения квалификации, чтобы получать такую великолепную зарплату и успешно продвигаться по карьерной лестнице. А "журналисту" К.Черкаю совет:"Як не знаєшь броду, не лізь у воду." Не будьте желтой пресссой, которая пишет неправду.

  4. Марина 2017-02-28 / 21:38:18

    З Ваших слів: "Віктор Нашим Войтко, який був директором останнім часом, віддав розпорядження нікого в адмінкорпус не пускати, а сам закрився в кабінеті - нікому не відкриває і сам не виходить" - це не є правдою! Розпорядження такого ніхто не надавав і Наш Войтко не прятався! Трудовий колектив Закарпатської дирекції має право приймати рішення самостійно та в повній мірі відповідає за свої дії!

  5. Галина 2017-02-28 / 19:51:46

    Сотрудники дирекции Укрпочта вышли в поддержку директора . Войтко В.О. не закрывался в кабинете , а был рядом со своим коллективом !!!!!!!!!!!!!!