Двоє негідників-рецидивістів пограбували дідуся в Ужгороді

Двоє негідників-рецидивістів пограбували дідуся в Ужгороді
На вул.Грушевського в під’їзді багатоповерхівки двоє хлопців напали на пенсіонера, інваліда війни. Забрали у нього гроші, документи та втекли. Співробітники кримінальної поліції оперативно затримали грабіжників

 

В поліцію звернувся 81-річний пенсіонер з Ужгорода. Заявник розповів про те, що на нього напали двоє невідомих. Потерпілий проживає у багатоповерхівці на вул.Грушевського, ввечері він повертався додому і в під’їзді будинку на нього накинулися двоє незнайомців. Один із грабіжників схопив пенсіонера за горло й почав душити. Інший витягнув із кишені куртки потерпілого гроші в сумі 100 гривень і документи: паспорт і посвідчення інваліда війни. Після цього нападники втекли.

Працівники кримінальної поліції Ужгорода оперативно встановили, що на пенсіонера напали двоє чоловіків, які проживають в цьому ж районі. Обидва вже раніше судимі за аналогічні злочини. Працівникам поліції затримані розповіли, що напали на пенсіонера, оскільки думали, що він отримав пенсію й зберігає гроші в паспорті.

Поліція швидко встановила місце знаходження підозрюваних, для їх затримання провели спецоперацію. За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб). Речовий доказ – паспорт потерпілого правоохоронці знайшли у стічній канаві, куди його й викинули грабіжники.

Наразі вирішується питання про обрання обом фігурантам справи міри запобіжного заходу. У ході розслідування перевірятиметься їх причетність до скоєння інших злочинів у місті.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

28 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів