На Закарпатті шукають екстремалів для сплавів по Тисі

На Закарпатті шукають екстремалів для сплавів по Тисі
Клуб Любителів Екстриму “Наші” що пропагує активний відпочинок в Закарпатті сезон щорічних сплавів на Тисі відкриє 2 квітня 2017 року.

 

Як повідомляє "Турінформ Закарпаття", за словами керівника клубу Івана Дівинця, активний відпочинок на Тисі можна організовувати в різні пори, звісно найкраще з квітня по жовтень.

У залежності від готовності, рівня підготовки учасників, можна організувати стартувати на різних етапах та маршрутах. Дана анімація та атракція, є цікавою для туристів, що відвідують Закарпаття, адже багато хто каже: активний відпочинок, це те, що нам треба, а Закарпаття та Тиса – найкраще підходять, каже пан Іван.

Короткий маршрут: тривалість 1,5 -2 години довжина 11 км трансфер на місце старту Довгий маршрут тривалість від 4 до 6 год довжина 27 км трансфер на місце старту

Що входить: спорядження; плавзасоби; рятувальні жилети; гідрокостюм; Після сплаву активний відпочинок можна продовжити, та замовити пейнтбольне або страйкбольне спорядження, або поїхати на термальні води Велятино.

Довідка та замовлення сплавів за тел.: 0507808088, 0934505020 (Іван Дівинець) Електронна пошта: [email protected] Олександр Коваль, Турінформ Закарпаття

 

01 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів