Лазаренко на свободі?

Суд над Лазаренком може завершитися на цьому тижні перемогою його захисту

 

За словами адвоката колишнього прем"?ра Деніела Горовіца, підсудного буде визнано невинним. За словами адвоката, у понеділок і вівторок, 24-25 травня, присяжні заслухають підсумкові аргументи, а до кінця тижня всі обвинувачення проти Павла Лазаренка будуть зняті, повідомля? радіостанція "Голос Америки".
Горовіц підкреслив, що більшість обвинувачень, висунутих проти Лазаренка, уже скасовано, а ті, що залишилися, - "дріб"язкові". При цьому, він відзначив, що судовий процес наблизився до кінця навіть раніше, ніж передбачала сторона захисту.
Нагада?мо, що адвокати Павла Лазаренка планували викликати в суд у якості свідків екс-майора охорони Президента України Леоніда Кучми Миколу Мельниченка, а також колишнього народного депутата Олександра ?льяшкевича, а також представити суду фрагменти записів Мельниченка.
Однак суддя відхилив відповідне клопотання адвокатів, за словами Горовіца, аргументувавши сво? рішення тим, що вага таких свідчень і доказових матеріалів "була б настільки великою, що вона відвернула б увагу присяжних від суті ці?ї справи".

 

24 травня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів