Москаль назвав Мукачево містом-аутсайдером, що плететься позаду і псує показники

Москаль назвав Мукачево містом-аутсайдером, що плететься позаду і псує показники
Москаль: «Мукачево знову єдине в області провалило бюджет, це місто – постійний аутсайдер, який плететься позаду й псує показники».

 

Станом на 1 березня 2017р. місцеві бюджети Закарпаття зібрали загалом 519 мільйонів 61,1 тисячу гривень, що більше на 75 мільйонів 178,4 тисяч гривень, ніж планувалося. У відсотковому відношенні виконання місцевих бюджетів області за два місяці становить 116,9%. Планові показники не тільки виконали, а й перевиконали всі райони, міста обласного значення та об’єднані територіальні громади за винятком Мукачева, яке знову єдине в області не виконало бюджет. Сума незібраних коштів у Мукачеві становить 2 мільйони 985,2 тисячі гривень або 4% від планових показників.

Нагадаємо, що і за підсумками 2016 року, і за підсумками січня 2017 року Мукачево також стало єдиним містом Закарпаття, яке не виконало бюджет.

– На фоні області Мукачево перетворилося на постійного аутсайдера, який плететься позаду й псує показники, – заявляє Геннадій Москаль. – Ні фестиваль «Червене вино» в січні, ні «Варишська палачінта» в лютому йому не допомагають. Очевидно, вино було неякісним, а «палачінти» недопеченими, тому й не принесли в міський бюджет грошей.

Найкраще місцеві бюджети за підсумками двох місяців виконали Тячівський (+176,4%), Берегівський (+173,8%) та Міжгірський (+147,8%) райони. Зведена таблиця виконання доходів загального фонду місцевих бюджетів Закарпаття станом на 1 березня подається нижче.

moskal.in.ua

 

02 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Іштван 2017-03-03 / 12:06:14

    Кіть так файно виконують бюджет де файні дороги де нормальна робота комунальників ,транспорту ,вивоз мусора .такі показники показуйте а не ваші срані проценти котрі лем на паперові суть!брехали ,брешуть і. Дале будуть брехати такі Москалі!!

  2. Іштван 2017-03-03 / 12:04:05

    Якщо всі в області так файно робили з виконанням бюджету,де суть файні дороги ,де нормальна роботакомунальників ,вивоз мусора,нормальна робота транспорта ?Проценти пишете туй толем цифри для статистики а на ділі який бардак був такий ізалишився!