,,Welcome to Zakarpattia” запрошує наш край на туристичній виставці у Будапешті

,,Welcome to Zakarpattia” запрошує наш край на туристичній виставці у Будапешті
Закарпаття представляє свій туристичний потенціал на виставці в Угорщині

 

        У місті Будапешт розпочала роботу Міжнародна туристична виставка, яка триватиме до 5 березня. Закарпаття представлено загальнообласним стендом ,,Welcome to Zakarpattia”.

        Для іноземного відвідувача на виставковому стенді презентуються промоційні матеріали про туристичний потенціал Закарпаття, закарпатські вина і сир та унікальні вироби із Музею ткацтва (с. Черна), що на Виноградівщині.

        ,,Закарпаття пропонує відпочинок для європейського туриста у різних варіаціях: це колоритна закарпатська кухня, туристичні маршрути, термальні джерела і чани, фестивалі, відпочинок у сільській місцевості тощо.  Привезли з собою все, що люблять угорцi, щоб вони обирали вiдпочинок саме у нас!” – каже директор департаменту економічного розвитку і торгівлі Закарпатської ОДА Денис Ман.

        За його словами, участь у закордонних заходах є вкрай важливою для Закарпаття та позитивно відзначається на співпраці із угорськими партнерами. За підсумками переговорів між українською та угорською сторонами, з метою комфортного та швидкого сполучення місцевих жителів регіону з Угорщиною та угорських туристів із Закарпаттям, найближчим часом заплановано запуск залізничного сполучення європейського стандарту між Мукачевом і Будапештом.

За матеріалами прес-служби Закарпатської ОДА

 

02 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів