Великоберезнянський злодій не встиг продати дорогий велосипед

Великоберезнянський злодій не встиг продати дорогий велосипед
Співробітники Великоберезнянського відділення поліції оперативно  затримали  23-річного чоловіка мешканця села Забрідь, який викрав у свого сусіда велосипед

 

Вчора, 2 березня, до поліції Великоберезнянського відділення звернувся мешканець села Забрідь та повідомив про крадіжку. Заявник розповів, що вночі з підсобного приміщення його дворогосподарства зник  велосипед марки «Max Bike», вартість якого становить 12 тисяч гривень.

В ході оперативно-розшукових заходів оперативники та група реагування патрульної поліції Великоберезнянського відділення встановили, що до крадіжки причетний сусід потерпілого, 23-річний раніше судимий місцевий мешканець. Викрадач хотів поїхати до Львова і там продати чужий велосипед, проте працівники поліції вилучили його раніше.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка з проникненням. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Слідство триває, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу щодо підозрюваного.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

03 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів